Termeni si conditii

 

Politica de returnare a produselor

Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, MB WAY Srl va permite sa il returnati in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur de mai jos.
Returul se poate face posta sau prin curier. Nu acceptam retururi direct la sediul firmei.
Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare pe e-mail a intentiei de retur la adresa mbway44@yahoo.com
Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie) si chitanta de la curier (original sau copie). Mentionati in colet (pe copia facturii) daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea produsului.
In cazul in care nu respectati conditiile de retur, precizate si in Termeni si Conditii, nu vom accepta returul dumneavoastra. Nu se accepta retururi cu plata ramburs!
Conform legislatiei in vigoare din domeniu, consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienti” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: sa aiba etichetele atasate, sa fie sigilat, sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit, factura si chitanta de la curier (in original sau copie).

Returnarea banilor

In MAXIM 30 DE ZILE de la data primirii returului de catre noi, va vom inapoia contravaloarea produselor, in contul dumneavoastra sau prin mandat postal la adresa din buletin.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, banii nu se pot returna. Va reamintim ca trebuie respectate toate aceste conditii cu care dumneavoastra ati fost de acord in momentul in care ati acceptat precizarile din Termeni si Conditii si ati finalizat comanda.

Schimbarea produsului

Trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin posta sau curier, la adresa de returnare de mai jos. Expedierea noului produs se va face prin curier, conform tarife livrare, la adresa specificata. Taxele de transport sunt platite de dumneavoastra. Veti avea de achitat diferenta dintre produsele (noi) comandate si cele returnate, plus taxa de transport.
Va multumim ca sunteti clientul MB WAY si va incurajam sa ne trimiteti sugestii astfel incat cumparaturile pe Faviammodytes sa fie mereu pe placul dumneavoastra.
Adresa de returnare a produselor este: com. Ortisoara, Statia de sortare, jud. Timis, cod postal 307305.
Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa contact@faviammodytes.ro

Livrarea produselor

Produsele cosmetice Faviammodytes pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei.
Modalitatea de livrarea a comenzii dumneavoastra este prin intermediul curierului.
Daca sunteti la prima comanda, coletul se expediaza doar dupa ce sunteti contactat(a) telefonic de unul dintre consultantii nostri pentru verificarea adresei de livrare.
Daca nu sunteti la prima comanda, coletul se expediaza la adresa indicata de dumneavoastra in comanda, fara sa mai fiti contactata telefonic.
Coletul va fi asamblat si expediat de indata ce ne-am asigurat ca datele completate in formularul de comanda sunt complete si corecte, iar produsele alese sunt in stoc.
Va rugam sa completati cu atentie datele solicitate in formularul de comanda.
Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare (inclusiv codul postal) sau numarul de telefon incorect introduse in comanda, pot intarzia livrarea produselor.
Veti primi un e-mail de confirmare a comenzii si a costului total care include Tva (valoarea produselor si costul transportului). De asemenea va vom informa prin e-mail daca unul din produsele comandate nu se afla pe stoc si care este estimarea de timp pentru livrarea acestuia.
Livrarea prin curier se face intre orele 08.30 si 20.30, de Luni pana Vineri, la adresa indicata de dumneavoastra in comanda.
Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare din momentul verificarii si validarea comenzii dvs. (fara Sambata, Duminica si Sarbatorile legale). Comenzile primite in week-end vor fi procesate Luni dimineata.

Modalitate de livrare si de plata

Livrarea comenzilor se face in 1-3 zile de la plasarea comenzii, prin ntermediul OTTO Curier cu acoperire in toata tara.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 140 lei (valoare cu tva inclus), se plateste taxa de curierat 15 lei.
Pentru comenzile care depasesc 140 lei ( valoare cu tva inclus) livrarea este gratuita.
Plata se face prin ramburs, la primirea coletului prin serviciile de curierat.
Programul de livrari OTTO Curier este de luni pana vineri, intre orele 08.30 – 20.30.
Comenzile plasate vineri, se proceseaza in cursul zilei de luni care va urma.

Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale/promotionale

MB WAY Srl isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.
Pretul de cumparare al produselor este cel din momentul plasarii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Politicile de Confidentialitate MB WAY Srl

Datele cu caracter personal pe care le trimiteti catre MB WAY Srl sau pe care le completati in procesul de utilizare a site-ului www.faviammodytes.ro  se prelucreaza conform cu Politica de Confidentialitate a Site-ului.
Toate informatiile pe care le completati / trimiteti in timpul utilizarii  trebuie sa fie complete, corecte si actuale. In cazul in care constatam ca informatiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depasite, accesul la  www.faviammodytes.ro
poate fi limitat sau blocat.

Drepturi de autor & utilizarea materialelor continute in site-ul
www.faviammodytes.ro

Site-ul www.faviammodytes.ro si materialele continute in acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala.
Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor si marcile comerciale, inclusiv numele ,,Faviammodytes,, si logo-ul faviammodytes.
Ele sunt marci detinute de MB WAY Srl.
Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuala includ:
designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile si alte materiale disponibile pe site-ul MB WAY Srl (denumite in continuare “Materialele Site-ului”).
Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea MB WAY.

Limitarea raspunderii

Conform  legislatiei in vigoare, MB WAY Srl nu poate fi facut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.faviammodytes.ro sau continutul sau.
MB WAY Srl va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, MB WAY Srl nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site.
Noi nu garantam ca functionarea acestui site www.faviammodytes.ro  va fi neintrerupta sau fara erori, sau ca acest site este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software.
MB WAY Srl nu garanteaza ca site-ul www.faviammodytes.ro va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca site-ul va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific.
In caz de incalcare a acestor Termeni de utilizare ai site-ului, in special in cazul utilizarii site-ului www.faviammodytes.ro, accesul la site poate fi restrictionat sau blocat.
MB WAY Srl isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca, sau intrerupe site-ul www.faviammodytes.ro sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

Informatii cu caracter personal

Culegerea Informatiilor cu Caracter Personal.
“Informatii cu Caracter Personal” sunt informatiile care va pot identifica, cum ar fi numele, adresa postala (inclusiv adresele de facturare si de expediere), numarul de telefon, adresa de e-mail, numele de utilizator. Noi culegem Informatii cu Caracter Personal de la dvs. cand va faceti cont de utilizator al site-ului  www.faviammodytes.ro, cand alegeti sa participati la ofertele si programele noastre sau ne transmiteti in alt mod informatii in mod direct noua, inclusiv cand va inregistratt la noi, cumparati produse, participati la facilitatile noastre interactive sau intrati altfel in contact cu noi pe www.faviammodytes.ro.
In conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date MB WAY SRL are calitatea de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 0015742, in baza notificarii nr. 2447/08.08.2013.
MB WAY Srl floseste Informatiile cu Caracter Personal doar pentru livrarea produselor comandate de catre dvs. pe site-ul www.faviammodytes.ro, magazinul on-line.
Site-ul nu este destinat pentru persoane sub varsta de optsprezece (18) ani si noi cerem ca astfel de persoane sa nu transmita Informatii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.