Crema si Gelul cu venin de Vipera ammodytes pentru masaj terapeutic (50 ml)

 

Crema

Crema

tip unguent pentru masaj terapeutic cu venin de vipera, salcie, salvie si echinacea se recomanda a fi folosita in caz de:

   • nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv)
   • dureri reumatice si artralgii (dureri articulare)
   • mialgii (dureri musculare)
   • dureri post-traumatice.

Crema are o textura mai densa si aplicata pe zonele dureroase prin masaj prelungit pana la absorbtie, calmeaza, reduce inflamatiile si durerile avand efect de incalzire locala.

Plantele completeaza unele deficiente metabolice si cresc beneficiul ingredientului principal, veninul de Vipera ammodytes, iar veninul contine o enzima care are proprietatea de a difuza rapid in tesuturi si amplifica proprietatile curative ale plantelor.

Salvia activeaza circulatia periferica, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea stimuleaza imunitatea la nivel local si general.

Mod de utilizare: Crema se aplica in strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g crema) si se maseaza usor pana la absorbtia in piele.

Ingrediente: vaselinum album, cetyl alcohol, cera flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Vipera ammodytes, Salix alba*, Salvia officinalis*, Echinacea angustifolia*, aqua.
*Ingrediente provenite din agricultura biologica.
Gel

Gelul

pentru masaj cu venin de vipera, salcie, salvie, si echinacea se recomanda a fi folosit in caz de:

   • nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv)
   • dureri reumatice si artralgii (dureri articulare)
   • mialgii (dureri musculare)
   • dureri post-traumatice.

Gelul pentru masaj, avand o textura usoara, se absoarbe rapid la nivelul pielii.
Calmeaza, reduce inflamatiile si durerile, conferind o senzatie de racorire pe locul aplicat.

Plantele completeaza unele deficiente metabolice si cresc beneficiul ingredientului principal, veninul de Vipera ammodytes, iar veninul contine o enzima care are proprietatea de a difuza rapid in tesuturi si amplifica efectele curative ale plantelor.

Salvia activeaza circulatia periferica, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea stimuleaza imunitatea.

Mod de utilizare: Gelul se aplica in strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g crema) si se maseaza usor pana la absorbtia in piele.

Ingrediente: aqua, carbopol, methyl salicylas, menthol, Salix alba*, Echinacea angustifolia*, Salvia officinalis*, venin de Vipera ammodytes.
*Ingrediente provenite din agricultura biologica.

Veninul viperei cu corn (Vipera ammodytes ammodytes) este cunoscut inca din timpuri stravechi, de pe vremea dacilor, pentru efectul curativ pe care il detine.
Veninul de vipera este un eficient antireumatic, antiartritic, un puternic analgezic, iar in combinatie cu diverse plante isi sporeste efectele.
Este un puternic imunostimulator si prezinta efecte in tratarea reumatismului si artritei.
Experimentele au aratat ca unguentele cu venin de vipera, aplicate pe zonele afectate de artrita, dau rezultate foarte bune, ducand la scaderea considerabila a durerii resimtite de pacienti si contribuie la cresterea flexibilitatii articulatiilor.
Veninul de vipera din Crema si Gelul pentru masaj terapeutic este 100% natural.

Produs doar cu ingrediente naturale, provenite din agricultura biologica
Pentru ca ne pasa de natura si dorim ca produsele noastre sa indeplineasca cele mai ridicate standarde de calitate, folosim ingrediente naturale, provenite din agricultura biologica.

Produs doar cu ingrediente naturale, provenite din agricultura biologica
Produsele noastre nu contin parabeni, aluminiu sau fenoxietanol. Astfel, sunt sigure si potrivite pentru orice tip de piele.